Caerano San Marco Canovas klasiskās ģimnāzijassarkanais žogs

Canovas klasiskās ģimnāzijas ēku paspilgtina Nylofor 2D Super paneļu žogs, kas ir lielisks drošības funkcijas pildītājs.

Elegance un drošība

Betafence - Nylofor Skolas žogam ir jānodrošina bērnu aizsardzība – tam ir jābūt grūti pārkāpjamam, lai skolas teritorijā neiebruktu nevēlami viesi. Kā arī viena no izcilībām ir, ja žogs piestāv skolas ēkai

Nylofor 2D sarkanais žogs

Caerano San Marco (Treviso, Itālija) Canovas klasiskā  ģimnāzijair baltā krāsā, kas piešķir tai eleganci un līdz ar to cilvēku uzmanību. 2013.gadā uzstādot Nylofor 2D Super žogu sarkanā krāsā skola ieguvusi ievērojami lielāku uzmanību.Ap skolu tika uzstādīts 2,5-metrus plats un 1,23 metrus augstsžogs. Žoga paneļi tika uzstādīti uz kvadrātmetru liela pamata izmantojot melnus plastmasas fiksatorus, bet žoga stabi tika uzstādīti uz pēdas un pieskrūvēti pie 0,5 metrus augstāmbetona sienām. Kopumā žogs ir 230 metrus garš (tika izmantoti 90 Nylofor 2D Super paneļi).

Kādreiz un tagad

Aplūkojot 1943. gada fotogrāfijas var redzēt ieeju Canovas  skolā – to ieskāva Chainlink žogs, kas bija uzstādīts uz betona pamata. 2013. gadā skolai tika uzstādīts jauns, moderns žogs, kas izskatās līdzīgs vecajam žogam, bet tajā pašā laikā ir daudz kvalitatīvāks un izturīgāks, jo tam ir stingri paneļi ar metinātām stieplēm 8,00 mm diametrā (horizontāli) un 6,00 mm (vertikāli) un dubultām horizontālām stieplēm. Šo gadu laikā bērnu drošība ir ieguvusi daudz lielāku uzmanību.